Vi søger servicemontører, både til vores afdeling i Jelling og Vejle

Servicemontør søges, både til vores afdeling i Jelling og Vejle

Er du uddannet elektriker, og har du lyst til at blive en del af sammenholdet på vores stadigt voksende team på 45 mand?

AC EL-Installation as Vi er en virksomhed, der varetager alle former for el-installationer, med ansatte i alle aldre, og vi skal have tilføjet yderligere servicemontører, til både Jelling og Vejle. Vores størrelse gør, at vi kan varetage de fleste typer opgaver.

Vi giver dig frihed til at styre dine opgaver i hele trekantsområdet Vi har base i både Vejle og Jelling, det er begge vores afdelinger, der mangler en ny medarbejder. Du får en servicebil, som du kan tage med hjem, når du har fri. Når du møder om morgenen, booker du dine arbejdsopgaver elektronisk via en minicomputer. Her kan du desuden scanne dine timer og bestille materialer uanset, hvor du befinder dig.

Desuden kan vi byde dig velkommen i en virksomhed med

  • Mange gode kolleger og et fælleskab, hvor alle kender alle og vi har flere årlige arrangementer som julefrokoster, sommerfester, lerdueskydning, og hvad der ellers er stemning for
  • Stabil vækst der giver jobsikkerhed og sorte tal på bundlinjen
  • Stor ekspertise inden for hele elektrikerfaget og mulighed for at udvikle dig fagligt gennem sparring med dine kollegaer og kurser

Vi forventer at du:

  • Du er uddannet elektriker
  • Du har sikkert et par års erfaring, men vi giver dig tid til at falde til og blive kørt ind i systemet
  • Du kan varetage dine egne opgaver og sætter en ære i at levere høj kvalitet til vores kunder

Har du spørgsmål? Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Allan Madsen på 23 38 36 06 (Jelling) eller Carsten Lund 29 48 54 00 (Vejle)

Søg stillingen Send din ansøgning og CV til am@ac-el.dk (Jelling) eller cl@ac-el.dk (Vejle). Vi inviterer løbende relevante kandidater til samtaler, så send din ansøgning allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig.