Alle tekniske installationer og faglig kompetent rådgivning

AC as er etableret i 1998. Firmaet beskæftiger ca. 55 medarbejdere og har hovedkontor på Bellevuevej 1 i Vejle samt lokalafdeling på Sydkrogen 10 i Jelling.

Vores forretningsgrundlag hviler på at kunne levere alle former for tekniske installationer, samt at kunne tilbyde faglig kompetent rådgivning, serviceydelser og produkter, der til enhver tid er på forkant med nutidens standarder og fremtidens intelligente og miljørigtige løsningsmuligheder.

Vi lægger afgørende vægt på, altid, at optræde som en professionel servicevirksomhed og med effektivitet, tillid og troværdighed som overordnede kendetegn.

Vi bestræber os på at tænke kreativt, og gerne anderledes, for at imødekomme vore kunders ønsker og behov. Men vi går ikke på kompromis med kvaliteten af de serviceydelser og produkter vi leverer og med det arbejde vi udfører.

Som autoriseret installatør er vi underlagt en række strenge krav til kvalitetssikring, kapacitet og kontinuerlig uddannelse af vores medarbejdere.

 

Tillid er afgørende for vores kunders tryghed

AC indsamler børneatester 1 gang årligt på alle vores kollegaer. Vi kan derfor fortsat tilbyde el installation, vvs arbejde og energioptimering til skoler, institutioner med flere.

Herudover indsamler vi også straffeatester (1 gang årligt) på alle medarbejdere som arbejder med alarm, tyverisikring og personlige koder.

Kontakt os for at høre mere.

 

 

STÆRKE SAMARBEJDSPARTNERE

Blue install

Energivejleder

KNX

Sidle leverandør