AC ansætter afdelingschef for VVS og Energi

AC har ansat Daniel Christensen som ny afdelingschef for VVS og Energi.

Daniel Christensen er uddannet energimontør og autoriseret VVS-installatør. Udover at være afdelingschef er han indtrådt som medejer af AC.

- I Daniel har vi fundet den helt rigtige afdelingschef. Han har en god teoretisk baggrund, og i kombination med hans erfaring som service- og projektleder hos en større entreprenørvirksomhed har vi fået en meget dygtig afdelingschef, fortæller direktør i AC, Carsten Lund.

 

Afdelingschefen bliver en del af ejerkredsen

VVS og Energi er et vigtigt strategisk område i AC, og en af opgaverne for den nye afdelingschef er at få områderne til at vokse. - Strategien i AC er at udvikle VVS- og Energiafdelingen, så den på sigt bliver på størrelse med vores elinstallationsafdeling, der i dag beskæftiger 44 medarbejdere i Vejle og Jelling. Væksten skal være organisk. Det kræver et langsigtet fokus, og derfor glæder det os, at Daniel har sagt ja til at blive en del af ejerkredsen i AC, fortæller Carsten Lund.

 

Daniel Christensen glæder sig til opgaverne

AC er kendt for gedigent håndværk. Kvalitet, god service og kundetilpassede løsninger er nøgleord, og Daniel Christensen glæder sig til at arbejde videre i den ånd som afdelingschef. - I AC er vi totalleverandør inden for al el, VVS, Klima og Energi. Der er en god synergi mellem fagområderne og vores brede faglige indsigt betyder, at vi kan tilbyde kunderne en attraktiv palette af intelligente løsningsmuligheder inden for både el, VVS, Klima og Energi, forklarer Daniel Christensen.

En af spidskompetencerne i AC er energirenovering, hvor vi sørger for at både virksomheder og private optimerer energiforbruget og sparer penge på bundlinjen. - Virksomheder kan fx spare mange penge ved at udnytte overskydende energi, mens private kan gøre varmeregningen mindre ved at skifte et gammelt oliefyr ud med en varmepumpe. Ofte er tilbagebetalingstiden ganske kort, fortæller den nye afdelingschef, der allerede har taget arbejdshandskerne på.

- Jeg glæder mig til opgaven, og jeg ser frem til at komme ud at besøge både nuværende og nye kunder og samarbejdspartnere i de kommende måneder.

 

For yderligere information

Direktør Carsten Lund, 29 48 54 00, cl@ac-el.dk

Afdelingschef Daniel Christensen, 41 99 54 44, dc@ac-energi.dk