Nyt job som elektriker, VVS'er eller lærling?

De fleste arbejdsgivere lover dig guld og grønne skove. Men hvordan er det lige, når det bliver hverdag? Få her sandheden om jobbet fra medarbejderne selv.

Ledige stillinger som: elektriker, VVS'er og lærling.

Inden du læser videre ...


Hvis du leder efter et job som elektriker, VVS’er eller lærling og ikke har tid til at læse mere, så ringer du bare. Og du behøver hverken at sende en ansøgning eller dit CV.

Elektriker og -lærling: ring til Carsten Lund på 2948 5400 

VVS'er og -lærling: ring til Daniel Christensen på 4199 5444 

 

Sådan er det at arbejde hos AC. Når vi spørger vores elektrikere, VVS’ere og lærlinge …

Her er du (næsten) chefen


“Man får meget lov at passe sig selv og gøre det meste, som man vil.  Og hvis man passer sit arbejde, er der ikke nogen, der står og puster dig i nakken”.

Chris, VVS'er

Platte jokes giver god energi


“Vi giver hinanden en masse røg – og det hjælper os også, når der er en udfordring i hverdagen, at man tør sige tingene til hinanden”.

Ane, servicekoordinator

Vi går ikke ned på udstyr – eller udvikling


“Vi har gode forhold. Vi får nemt nyt værktøj og arbejdstøj. Og man får heller aldrig nej til ønske om efteruddannelse”.

Chris, VVS'er

 

Ses vi til fyraften?


Udover “all inclusive” sommerfester og julefrokoster, mødes vi i ny og næ til grillhygge, fejringer, Jelling-løb, go kart-race, dartturneringer, byture og alt det andet impulsive, der opstår, fordi vi også godt kan lide at holde fyraften sammen. Og du skal være så velkommen.

 

Du kan altid ringe til en ven


“Vi har et meget hjælpsomt miljø, hvor man bare ringer. Jeg føler mig aldrig utryg, fordi jeg altid ved, at jeg bare kan ringe til en kollega”.

Andreas, Elektrikerlærling

Nogle gange praler vi (lidt)


“For mig er det afgørende, at jeg også (engang imellem) laver fede opgaver for nogle af områdets mest prestigefyldte projekter”.

Benjamin, VVS'er

Selv direktøren og kontorfolket er flinke;-)


“Døren indtil direktøren er altid åben. Han er i øjenhøjde med os medarbejdere og nem at gå til, hvis der er noget”.

Michael, Elektriker

 

Faglige udfordringer og fede projekter


Vi kan godt lide at have det sjovt. Men vi kan faktisk også rigtig godt lide at blive udfordret fagligt. Det må gerne sætte gang i de små grå og gøre os stolte, når vi har løst det.

 

Nogle af de projekter der får os tidligt op om morgenen

Vesterlund Efterskole


Hos Vesterlund Efterskole har vi lavet et komplekst og energisbesparende varmepumpeanlæg, der består af fire luft til vand-varmepumper. Som en del af projektet har vi koblet det nye anlæg sammen med skolens gamle gasfyr og 
udviklet et hybridanlæg.

Vi har desuden udviklet et automatiseret system, der kobler varmeanlægget sammen med efterskolens kalender. Der er lavet en integration mellem outlook, netværket på skolen og varmepumperne i samarbejde med et it-firma. Forventningen er, at løsningen sparer efterskolen for omkring 20% i varmeudgifter om året. 

My Garage


Vi er ansvarlige for el-arbejdet i forbindelse med en større udbygning hos My Garage, som er et eksklusivt fællesskab for motorconnaiseurer. Her har man brug for belysning, der præsenterer prestigebilerne i det bedste lys. Vi har blandt andet udviklet belysningsløsninger til det nye Porsche-værksted. Og som en del af projektet har vi også udviklet belysning til et nyt vinrum, der er dekoreret med oplyste kort fra vindsistrikterne.

Hos My Garage har vi desuden opført to elbil-ladestandere, der kan lade en Porsche op på 15 min. 

 

Sandheden om dit måske nye job

 

Fakta er, at vi lige nu søger elektrikere, VVS’ere og lærlinge, der er i stødet og klar på nye udfordringer.

Fik vi sagt: du ringer bare. Vi behøver hverken en ansøgning eller dit CV.

Se mere om jobbet som elektriker

Se mere om jobbet som VVS'er

Se mere om, hvordan du bliver lærling

 

Elektriker og -lærling: ring til Carsten Lund på 2948 5400 

VVS'er og -lærling: ring til Daniel Christensen på 4199 5444