Udnyt naturens kræfter

Hvis din bolig opvarmes med elvarme, eller et olie- eller gasfyr, er der ofte store besparelser at hente ved at skifte til en varmepumpe eller et jordvarmeanlæg. Mens en jordvarmepumpe udnytter varmen i jorden til at opvarme dit brugsvand, drager en luft-vand varmepumper fordel af solens stråler til at opvarme din bolig.

Hos AC har vi mange års erfaring i montering og servicering af varmepumper. Vi garanterer, at du får du personlig service og professionel rådgivning.

 

Luft-vand varmepumpe

Det specielle ved luft-vand varmepumper er, at pumpen kan tilpasse vandtemperaturen efter behov uden ekstra omkostninger.

Læs mere om luft-vand varmpumpe her.

 

Luft-luft varmepumpe

Hvis du skifter elvarmen i for eksempel sommerhuset ud med en luft til luft-varmepumpe, kan du hvert år spare over halvdelen på din elregning.

Lær mere om luft-luft varmepumper i sommerhuset

 

Hvorfor kan det betale sig med en varmepumpe?

Fordelene ved en varmepumpe er kort sagt

  • Du sparer penge på din varmeregning
  • Det er en naturlig måde et opvarme boligen
  • Du reducerer dit CO2-udslip

 

Jord varmepumpe

Jordvarme er både velegnet til eksisterende boliger og til nybyggeri. AC tilbyder montering af jordvarme af en autoriseret kølemontør.

 

Montering af varmepumpe - må du selv gøre det?

I Danmark må private ikke selv montere en varmepumpe. Det er nemlig sådan, at der skal en autoriseret VVS installatør til at montere alt, der har med vand og varme at gøre.

Hos AC har vi et team af kølemontører, som monterer og servicerer varmepumper for både private og virksomheder af alle størrelser.

Hvis du har spørgmål, eller gerne vil have et tilbud, kan du kontakte os på 7642 0066 eller skrive til os her. Vores kølemontører kører i hele Vejle og trekantsområdet.

STÆRKE SAMARBEJDSPARTNERE

Blue install

Energivejleder

KNX

Sidle leverandør