Sikre og stabile VVS installationer

Hos AC i Vejle tilbyder vi høj faglighed og solidt håndværk. Vi har leveret VVS installationer siden 1998 og har i alle årene leveret VVS installationer med en høj kvalitet.

Du skal vælge os, hvis du ønsker en rådgiver som forstår dine behov, før i snakker løsninger. Alle vores VVS installatører modtager løbende kurser og efterudannelse. Vi kan derfor overholde vores løfte om at levere solidt håndværk og individuel rådgivning.

 

Miljørigtig VVS firma

Vi sætter pris på miljøet og har ekspertise i at rådgive og montere miljørigtige VVS løsninger. Vi installerer og servicerer alle typer af VVS installationer:

  • VVS arbejde i nybyggeri og tilbygninger
  • Alt fra dryppende vandhaner til tekniske varmeanlæg
  • Udskiftning af faldstammer
  • Installation og renovering af varmeanlæg og varmepumper
  • Renovering af badeværelser
  • Udskiftning af gasanlæg
  • Jordvarme, luft-vand varme, luft-luft varme og solvarme

 

Få en veluddannet VVS installatør

AC er et VVS firma som ved, at vores høje faglighed sikrer velorganiserede projekter, som leveres til tiden. Vi er både VVS installatører og VVS rådgivere og derfor sender vi løbende vores kollegaer på uddannelser og kurser. Det er vores - og din - sikkerhed for et højt fagligt niveau i alle vores VVS-installationer.

 

VVS firma i Vejle

 

VVS installatør i trekantsområdet

Fra vores base i Vejle og Jelling løser vi VVS opgaver af alle størrelser og typer. Vi arbejder i trekantsområdet og kommer gerne forbi til en uforpligtende snak om dine behov.  

 

Personlig kontakt til VVS manden

Hos AC har du altid en personlig kontakt til VVS installatøren. Den personlige rådgivning sikrer et tæt samarbejde med vores kunder, så løsningen matcher dine behov. Har du spørgsmål, ønsker eller noget helt tredje, sidder vi altid klar til at hjælpe.

Ring på 7642 0010 for at høre mere om dine muligheder.

 

Sericeaftale på VVS

Dine VVS installationer er afgørende for, at hverdagen kan fungere. Forestil dig bare 2 dage uden vand på arbejdsplasdsen eller i hjemmet - du kan hverkan få en kop kaffe eller et bad. Derfor tilbyder vi serviceaftaler som sikrer optimal drift af dine VVS installationer.

Vi laver løbende service og eftersyn og du har altid mulighed for at stille spørgsmål til en af vores VVS specialister.

Ring på 7642 0010 eller kontakt os her for at høre mere om dine muligheder.

STÆRKE SAMARBEJDSPARTNERE

Blue install

Energivejleder

KNX

Sidle leverandør