Med VVS installationer fra AC får du sikre og stabile VVS løsninger

Her kan du se et udpluk af det VVS arbejde vi udfører:

  • VVS arbejde i nybyggeri og tilbygninger
  • Alt fra dryppende vandhaner til tekniske varmeanlæg
  • Udskiftning af faldstammer
  • Installation og renovering af varmeanlæg og varmepumper
  • Renovering af badeværelser
  • Udskiftning af gasanlæg
  • Jordvarme, luft-vand varme, luft-luft varme og solvarme

 

Veluddannede VVS installatører

Hos AC ved vi, at vores høje faglighed sikrer velorganiserede projekter som leveres til tiden. Vi er både VVS installatører og VVS rådgivere og derfor sender vi løbende vores kollegaer på uddannelser og kurser. Det er vores - og din - sikkerhed for et højt fagligt niveau i alle vores VVS løsninger.

 

VVS arbejde i trekantsområdet

Fra vores base i Vejle og Jelling løser vi VVS opgaver af alle størrelser og typer. Vi arbejder i trekantsområdet og kommer gerne forbi til en uforpligtende snak om dine VVS behov.  

 

Personlig kontakt til VVS manden

Hos AC har du altid en personlig kontakt til VVS installatøren. Den personlig rådgivning sikrer et tæt samarbejde med vores kunder så løsningen matcher dine behov. Har du spørgsmål, ønsker eller noget helt tredje, sidder vi altid klar til at hjælpe.

 

Sericeaftale på VVS

Dine VVS installationer er afgørende for, at hverdagen kan fungere. Forestil dig bare 2 dage uden vand på arbejdsplasdsen eller i hjemmet - du kan hverkan få en kop kaffe eller et bad. Derfor tilbyder vi serviceaftaler som sikrer optimal drift af dine VVS installationer. Vi laver løbende service og eftersyn og du har altid mulighed for at stille spørgsmål til en af vores VVS specialister. Ring på 7642 0010 eller kontakt os her for at høre mere om dine muligheder.

STÆRKE SAMARBEJDSPARTNERE

Blue install

Energivejleder

KNX

Sidle leverandør