AC vokser med opkøb af Vejles ældste VVS-firma

Vi slutter året af på den allerbedste måde; med at kunne byde velkommen til 15 nye kolleger. AC har nemlig købt den mere end 100 år gamle Vejle-virksomhed C.V. Christensen, som officielt overdrages fra årsskiftet

Større og stærkere på VVS

C.V. Christensen er specialister inden for VVS og har siden 1896 været anerkendt for høj kvalitet på VVS-, ventilations- og blikarbejde. Med virksomheden følger stolte traditioner og stærke kompetencer, som vi glæder os til at kunne føje til vores leverancer.

Med tilføjelsen af de dygtige mennesker i C.V. Christensen er vi nu 26 VVS’ere og 41 elektrikere fordelt på tre lokationer – to i Vejle og en i Jelling. En tilføjelse, som vil styrke os – og gøre os i stand til at rykke endnu hurtigere på serviceopgaver og stille op med store teams på større entreprisearbejder.

“Opkøbet understøtter vores vækststrategi og skal ses som en naturlig del af vores konstante udvikling, hvor væksten drives af et stort fokus på den grønne omstilling og energibesparende løsninger.”

Carsten Lund, Direktør i AC

Fælles værdier og ambitioner

C.V. Christensen er kendt og respekteret for deres høje kvalitet og serviceniveau. De er drevet af at levere resultater, der står mål med kundernes forventninger. De samme værdier står vi på. Derfor fortsætter alle 15 medarbejdere fra C. V. Christensen også i AC efter overdragelsen.

I første omgang fortsætter C.V. Christensen på samme lokation – men i løbet af 2023 flytter vi sammen i nybyggede lokaler i Vejle.

“Sammen med AC opnår vi større styrke inden for VVS. Det giver flere muligheder og gavner både nye og eksisterende kunder. Også for medarbejderne betyder det flere udviklingsmuligheder og større udfordringer.”

Palle Ulrik Jensen, Direktør i C. V. Christensen

 

Fakta om AC                                                                Fakta om C. V. Christesen

 24 år gamle                                                                126 år gamle

Lokationer i Vejle og Jelling                                      Lokation i Vejle

13 VVS’ere                                                                   13 VVS’ere

34 elektrikere                                                              2 administrative medarbejdere

7 administrative medarbejdere

 

Hvad betyder det for kunder og kolleger?

Det betyder helt konkret, at vi er flere hænder og hoveder til at udvikle miljørigtige og energibesparende VVS-, el- og energiløsninger til private, erhvervs- og offentlige kunder i Trekantsområdet. Ellers er alt, som du kender det: høj faglighed og højt til loftet.

C. V. Christensen bliver en del af AC fra 1. januar 2023. Den hidtidige ejer og medarbejderne fortsætter uændret.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, eller vil du bare gerne sige tillykke? Så kig forbi, eller giv os et ring.

Carsten Lund, Direktør i AC

Tlf. 29 48 54 00

STÆRKE SAMARBEJDSPARTNERE

Blue install

Energivejleder

KNX

Sidle leverandør