Elektriker som sikrer solidt håndværk og faglig rådgivning

AC leverer alle former for el-installationer, suppleret med serviceydelser, produkter og rådgivning, der altid er på forkant med nutidens standarder og fremtidens intelligente løsningsmuligheder.

Det er vores forretningsgrundlag og forpligtelse.

Vi lægger afgørende vægt på, altid, at optræde som en professionel servicevirksomhed og med effektivitet, tillid og troværdighed som overordnede kendetegn.

Vi bestræber os på at tænke kreativt, og gerne anderledes, for at imødekomme vore kunders ønsker og behov. Men vi går ikke på kompromis med kvaliteten af de serviceydelser og produkter vi leverer og med det arbejde vi udfører.

Som autoriseret installatør er vi underlagt en række strenge krav til kvalitetssikring, kapacitet og kontinuerlig uddannelse af vores medarbejdere.

Vi er medlem af Blue Install som muliggør, at vi altid er på forkant med den nyeste teknologi og produktudvikling, så vi kan tilbyde de mest optimale løsninger kombineret med den størst mulige leveringssikkerhed.

 

En kompetent elektriker i Vejle

Vi ved at det haster når i ringer til os. Alle virsomheder er dybt afhængige af stabile el-installationer. Derfor tilbyder vi døgnvagt til virksomheder som vil sikre deres drift og produktion.

Med kontorer i både Jelling og Vejle tilbyder vores elektrikere løsninger af alle typer og størrelser. Vi arbejder i hele trekantsområdet og på fyn.

Kontakt os hvis du ønsker professionel rådgivning eller et uforpligtende tilbud.