Med en elektriker fra AC får du solidt håndværk og faglig rådgivning

AC leverer alle former for el-installationer, suppleret med serviceydelser, produkter og rådgivning, der altid er på forkant med nutidens standarder og fremtidens intelligente løsningsmuligheder.

Det er vores forretningsgrundlag og forpligtelse.

Vi lægger afgørende vægt på, altid, at optræde som en professionel servicevirksomhed og med effektivitet, tillid og troværdighed som overordnede kendetegn.

Vi bestræber os på at tænke kreativt, og gerne anderledes, for at imødekomme vore kunders ønsker og behov. Men vi går ikke på kompromis med kvaliteten af de serviceydelser og produkter vi leverer og med det arbejde vi udfører.

Som autoriseret installatør er vi underlagt en række strenge krav til kvalitetssikring, kapacitet og kontinuerlig uddannelse af vores medarbejdere.

Vi er medlem af Blue Install som muliggør, at vi altid er på forkant med den nyeste teknologi og produktudvikling, så vi kan tilbyde de mest optimale løsninger kombineret med den størst mulige leveringssikkerhed.

 

Elektriker i Vejle og Jelling

Med kontorer i både Vejle og Jelling løser vi effektivt elektrikeropgaver og el-installationer i hele trekantsområdet. Kontakt os hvis du ønsker professionel rådgivning eller et uforpligtende tilbud.