VVS-lærling og elektrikerlærling

Det er nemt nok for chefen at sige, at det her er et godt sted at komme i lære, hvor der er rart at være. Men måske du hellere vil høre sandheden fra vores lærlinge? Den får du her …

Elektriker-lærling: ring til Carsten Lund på 2948 5400 

VVS-lærling: ring til Daniel Christensen på 4199 5444

“Jeg oplever, at vi har mere frihed her end andre lærlinge. Vi får lov til at prøve meget af. Vi bliver ikke bare kastet ud i det, men vi bliver spurgt, om vi er klar til det”.

Jeppe, elektriker-lærling
“For mig er det bedste ved at være lærling ved AC stemningen. Jeg har der godt med mine kollger – både dem på kontoret, og dem jeg går sammen med. Det gode arebjdsmiljø er virkeligt et plus”.

Christian, VVS-lærling
“Som lærling bliver det planlagt et struktureret forløb for en, så man er sikker på at komme hele vejen rundt – lige fra nybyg til service og specialopgaver”

Rasmus, VVS-lærling

 

Her får du ansvar (hvis du vil)


Som lærling får du mulighed for at prøve dig selv af. Du får ansvar og skal tage selvstændige beslutninger. Og hvis du har mod på det, kommer du også ud på egne opgaver. Bare rolig. Du bliver altid spurgt, om du er klar på på opgaven, inden du bliver sendt af sted.

 

Årshjul med planer for dit arbejdsår


Du kommer ikke til at kede dig. Vi planlægger dit arbejdsår ud fra et årshjul, hvor vi sikrer, at du bliver introduceret til alle områder inden for dit fagområde. Du kommer både til at arbejde med nybyg, enterprise, service, specialopgaver og på lageret i Jelling. Så du ved, hvad du vil specialisere dig i.

 

Fejl, det laver vi alle sammen


Du skal ikke være bange for at lave fejl eller for at tage forkerte beslutninger. Det lærer du bare af. Sådan er vores kultur. Det gør vi alle sammen engang imellem. Og vi er ikke bange for at sige, når vi har lavet en fejl. Vi har hinandens ryg og hjælper hinanden videre.

 

Vi mødes i lærlingklubben


Her spiser vi engang imellem sammen, går i biffen, tager på skitur, deltager i faglig messe sammen, eller hvad vi nu finder på. Lærlingeklubben er kun for lærlinge. Men vi mødes også med alle de andre til grillhygge, julefrokost, sommerfest og alt muligt andet fagligt og socialt.

 

Her er dårlige jokes god humor


Humor er en vigtig del af hverdagen. Vi elsker at joke og tage pis på hinanden – men altid med et glimt i øjet. Det er sjovere og nemmere at gå på arbejde, når vi kan grine af hinanden og med hinanden.

 

Vi går ikke ned på udstyr


Du skal ikke mangle noget. Hverken arbejdstøj eller værktøj. Vi siger bare, hvad vi har brug for. Og så får vi det – næsten altid. Det gælder også til firmaarrangementer. Her er alt inklusiv.


Hvad får du som lærling hos os?

  • En færdiguddannet mentor, der er her for dig gennem hele din uddannelse
  • Løbende samtaler: efter 3 måneder, efter endt skoleforløb og efter hvert år
  • Et struktureret forløb, hvor vi årligt laver en plan for, hvad du skal igennem
  • Et fællesskab med +10 andre lærlinge (både elektrikere og VVS-installatører)
  • Frihed under ansvar – masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig

“De tænker generelt meget på, om man trives. Vi har også lærlinge-samtaler, hvor der bliver spurgt meget ind til, hvordan det går – om man er glad og tilfreds”.

Jeppe, elektriker-lærling


Fakta om elektrikeruddannelsen og om VVS-energiuddannelsen

Her finder du alt det officielle om uddannelserne. Alt det med hvornår du kan starte, og hvordan du sammensætter dit forløb.

Elektrikeruddannelsen: https://elektrikeruddannelsen.dk

VVS-energiuddannelsen: https://vvs-energiuddannelsen.dk


Sandheden om dine måske kommende kollegaer
Skal du være vores næste lærling?

Vi behøver hverken en ansøgning eller dit CV. Du ringer bare.

Elektriker-lærling: ring til Carsten Lund på 2948 5400 

VVS-lærling: ring til Daniel Christensen på 4199 5444