Med solceller fra AC har du fortsat den økonomiske fordel, på trods af de nye regler på området.

 

Økonomiske fordele ved solceller

Den nye lov omkring solceller betyder, at det ikke længere er muligt, at trække sin overproduktion af strøm tilbage fra elnettet. Derfor er den økonomiske fordel forsvundet - eller er den? For med vores intelligente solceller har du mulighed for at afgrænse, hvilke tidspunkter på døgnet, der produceres strøm.

 

25 års garanti på alle solceller

Vi ved at vores solceller virker fejlfrit i rigtig mange år. Derfor tilbyder vi 25 års ydelsesgaranti og 10 års produktgaranti - garanteret af SOLAR A/S - en af Europas største el-grossister.

 

Intelligente solceller

Solceller fra AC Energi har indstillingsmuligheder som gør, at du ikke producerer unødvendigt meget strøm. Samtidig findes der en lang række praktiske råd som kan minimere dit elforbrug betragteligt. Kontakt energikonsulent Michael Pedersen for at høre mere om priser og muligheder.

 

Montering af solceller

Alle vores solcellemontører er certificerede efter KSO-ordningen. Det giver dig sikkerhed og garanti for, at dine solceller monteres korrekt.

 

Vi ved hvad vi snakker om!

Vi har mere end 10 års erfaring i energiløsninger og alle vores energikonsulenter er certificerede solcellemontører. Derfor kan vi roligt sige, at vi ved hvad vi snakker om. Har du brug for vejledning eller søger en pris, så kontakt energikonsulent Michael Pedersen på 7642 0066 og få kompetent rådgivning.

 

Vil du vide mere om solceller?

Vores rådgivere sidder altid klar hvis du er på udkig efter rådgivning omkring solceller og solcelleanlæg. Du kan også klikke her for at kontakte os